Route Arnhem Fortvier de Schuytgraaf

Begin jouw E-chopper avontuur bij Fortvier

E-chopper huren bij Fortvier de Schuytgraaf

Ben je van plan om er eens lekker op uit te trekken met je vrienden, familie of collega’s? Dan is Fortvier de Schuytgraaf de ideale plek om jouw e-chopper rit te starten. Vanaf deze locatie kun je mooie ritten maken richting de Over-Betuwe. Op deze locatie verhuren wij onze e-choppers ook aan grote groepen! Ideaal voor team uitjes, bedrijfsfeesten of gewoon met je vriendengroep een dag touren! Na jouw e-chopper avontuur is het bij Fortvier heerlijk toeven op het terras aan de waterkant met een hapje, een drankje of een compleet diner!

Fortvier de Schuytgraaf

FortVier houdt van echt. Van góed en lekker eten. Van verse streekproducten uit de buurt, met liefde bereid door chef-kok Ronald Volten. Kom vieren, kom proeven, kom delen en geniet van de gerechten.
Alles uit het leven halen, dat vinden ze bij Fortvier belangrijk.
Bij FortVier kun je lunchen, borrelen en dineren met schitterend uitzicht over het water. Feesten, trouwen, flexwerken, – jij mag het zeggen!
Gooi je haar los. Zet je voeten in het zand. Kom proeven, kom vieren, kom langs!
Ooit liepen er over de Limes-route garnizoenen Romeinen en werd er flink gevochten. De naam Fortvier verwijst naar het Romeinse verdedigingsfort in de omgeving.

Adres: Laakoever 401, 6846 MX Arnhem

Plan nu jouw E-chopper

Parkeren

Adres: Laakoever 401, 6846 MX Arnhem

Parkeren Fortvier